Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hamburgery s volským okem a žampiony

Jak ještě víc ozvláštnit klasický hamburger? Zkuste to podle tohoto receptu. Osmahněte žampiony a přidejte je spolu s volským okem k masové placce a zelenině do opečené bulky s majonézou a barbecue omáčkou.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 40 min Doba tepelné úpravy: 20 min

60 min (40 min příprava + 20 min tepelná úprava)

4. 8. 2018 21:47

Suroviny pro 8 kusů

8 kusů

Nutriční hodnoty

Energie7 738 kJ / 1 849 kcal
Bílkoviny225,39 g
Tuky89,88 g
Vláknina21,28 g
Cholesterol 1,13 g
Sodík 7,88 g
Sůl19,93 g
Sacharidy24,08 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Tématické fráze: volské oko s houskou volské oko v housce hamburger recept z mletého masa a volské oko volské oko recept grilováné volské oko opect zampiony volské oko v houzce volské vejce do hamburger

Suroviny: maso hovězí mleté, sůl, pepř mletý, paprika sušená sladká, hořčice plnotučná, chilli, vejce, houska, cibule, rajče, sýr plátkový, žampióny, olej olivový, sůl, pepř mletý, salát ledový, majonéza, hořčice, omáčka steak barbecue

TopRecepty.cz

Hamburgery s volským okem a žampiony

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9M6x