Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečená rajčatová polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

20. 9. 2018 20:27

Suroviny pro 3

3

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 508 kJ / 600 kcal
Bílkoviny7,46 g
Tuky43,18 g
Vláknina13,15 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 378 mg
Sůl0,91 g
Sacharidy40,36 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Bazalka je svěže aromaticky vonící bylinka původem z Indie, do střední Evropy se dostala ve 12. století. Je nepostradatelnou součástí italské kuchyně. Čerstvá bazalka se přidává až nakonec, aby neztratila svou specifickou chuť.

https://www.fajnejidlo.eu/recepty/recept.php?id=99...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rajčatová polévka pečená rajčata

Suroviny: rajče, česnek, cibule, olej, bujón, sůl, pepř, cukr, bazalka čerstvá, šťáva citronová

TopRecepty.cz

Pečená rajčatová polévka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ygpg