Domácí zmrzlina z domácích jablkových povidel

RubyRom Kuchařka: RubyRom

Moučníky , Dezerty, zákusky, poháry, Nepečené a mražené 2 názory

Suroviny

2 šlehačky 33%
asi 150 - 200 g domácích pečených jablkových povidel
2 citrony
popř. trochu cukru
Recept si zatím oblíbilo 14 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Šlehačky ušleháme a 2 lžíce dáme do povidel. Povidla se 2 lžícemi šlehačky ušleháme, aby trochu zřídla a přidáme do ušlehané šlehačky. Přidáme kůru z jednoho citronu a šťávu ze dvou citronů. Pokud je třeba, trochu přisladíme.

  2. Vše prošleháme a dáme zamrazit. Před podáváním necháme trochu povolit.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 11 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Domácí zmrzlina z domácích jablkových povidel

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo