Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 111 kJ / 505 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 27,57 g |
| Tuky | 31,70 g |
| Vláknina | 3,65 g |
| Cholesterol | 113 mg |
| Sodík | 2,09 g |
| Sůl | 5,20 g |
| Sacharidy | 25,43 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 10. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květáková polévka s nivou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x4wq
Moje poznámka
Květáková polévka s nivou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x4wq
Nejnovější recepty
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno před 13 hodinami
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno 25. 12. 2025 18:13:53
Sladké snídaňové briošky
Přidáno 25. 12. 2025 17:48:09
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno 25. 12. 2025 17:18:18
Piškotový dort s tvarohovým krémem vhodný pro žlučníkáře
Přidáno 25. 12. 2025 15:36:31
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční poleno
Slaninova.L. před 1 hodinou
Sváteční kakao
Kajkajak před 1 hodinou
Polévka ze zbylé čočky
Vaha 1972 před 2 hodinami
Bramborová pomazánka
Kamuna před 2 hodinami
Sýrová kolečka
zonoro před 4 hodinami
Panenkové medailonky se žampionovou omáčkou
knihomolka před 6 hodinami
Maminčina svíčková - snadná i pro začátečníky
Iloonka před 8 hodinami
Tvarohová štola
Petra.J. před 8 hodinami
Vánočka s mandlemi a rozinkami po sto prvé
Pavlinaa před 8 hodinami
Těsto na bramborové knedlíky
lenka64892 před 8 hodinami
Tématické fráze:
květáková polévka s nivou,
květáková polévka,
květáková polévka s kminem,
kvetakova pokevka s nivou,
polévka z nivy s mrkví,
květák polévka,
recept na polevku z květáku s nivou,
květáková polévka recept,
jarní květáková polévka,
marocká květáková polévka,
květáková polévka s mrkví
Suroviny:
květák,
sýr niva,
brambory,
mrkev,
cibule šalotka,
mléko,
vývar masový,
máslo,
koření nové koření,
kmín mletý,
sůl,
pepř bílý
Komentáře (4)