Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vývar z volské oháňky

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 210 min

210 min (210 min příprava)

6. 11. 2018 09:24

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota7 513 kJ / 1 796 kcal
Bílkoviny97,20 g
Tuky129,70 g
Vláknina17,81 g
Cholesterol651 mg
Sodík627 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy35,26 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Tuk seberte, až když vývar vychladne.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Majkaa

6. 11. 2018 17:59

Na to, že by měl být vývar čirý, tak je hnědý:-O Taky dávám neloupanou cibuli a zeleninu v celku, tak, jak Casino:-)

Lenunka

6. 11. 2018 12:38

té vody je málo, musí se dolévat, ten litr se za tu dobu vaření vyvaří:-)

casino

6. 11. 2018 12:35

1974andrea:
No co?:-)
No vyhodit, že ;-)
Stojí psáno: "Polévku pomalu slijte přes jemné plátno, aby byla čirá."

1974andrea

6. 11. 2018 12:21

Nějak tam chybí, co s tou osmahnutou zeleninou s kořením a sherry. Přidá se ještě vařit ke kostem nebo už jenom jako vložka do hotového vývaru? ;-)

casino

6. 11. 2018 11:17

"nechte nasekat na dvoucentimetrové kousky."
" maso nakrájejte na malé kostičky."
No, někde jste se patrně sekl, že :-)

Litr vody? Tož to bude síla! :-O:-)
Ale líbí se mi, že nepočítáte pepř po kusech:yes:
***
Není nezbytné do VÝVARŮ zeleninu krájet...
...a cibule se vaří NELOUPANÁ:yes: natož aby se smažila do zlatova:no: (nevaříme cibulačku, že:-) Snad pouze rozpůlit a řeznou plochu "spálit" na nasucho (pro lepší barvu vývaru):yes:
***
OT
Na oddělení tuku se dá koupit konvička
https://www.google.cz/search?ei=-1rhW-vsAcrIwALX5p...

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vývar neloupaná cibule polévka z volské oháňky recept

Suroviny: oháňka hovězí, olej, cibule, mrkev, celer, pórek, rajče, máslo, pepř celý, bobkový list, koření hřebíček, sůl, česnek, tymián, sherry

TopRecepty.cz

Vývar z volské oháňky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/40y1