Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 691 kJ / 643 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,98 g |
Tuky | 25,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 2,49 g |
Sodík | 361 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 18,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 1. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí játra jako čína
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RGpw
Moje poznámka
Kuřecí játra jako čína
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RGpw
Nejnovější recepty
Špízy se sýrem a cuketou
Přidáno před 1 hodinou
Cuketová pomazánka s česnekem a sýrem, vhodné i pro diabetiky
Přidáno před 5 hodinami
Salát z pečených paprik
Přidáno před 6 hodinami
Masové kuličky s letním salátem, mozzarellou a vejci
Přidáno před 8 hodinami
Cuketový koláč se sýrem vhodný i pro diabetiky
Přidáno před 23 hodinami
Ajvar z paprik
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodová buchta hrnková rychlá
horackovapetra před 1 hodinou
Hanácký salát z červeného zelí
Kerstein před 2 hodinami
Cuketové řezy se zakysanou smetanou
Wanilor před 2 hodinami
Pikantní pomazánka z cukety
ZboSy před 3 hodinami
Kuřecí v rajčatové omáčce
koczkodanka před 3 hodinami
Cuketová polévka s koprem, sýrem a smaženými vejci
zenikar před 4 hodinami
Špenátová polévka
Kajkajak před 4 hodinami
Bublanina s třešněmi (nebo jiným ovocem)
Papucel před 4 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Lemur91 před 4 hodinami
Tématické fráze:
čína z kuřecích jater,
kuřecí játra,
čína z jater,
kuřecí játra čína,
kuřecí játra na čínu,
kuřecí játra recepty,
kuřecí játra recept,
cina s kurecich jater,
játra na čínu,
kuřecí čína,
kuřecí játra top recepty,
čínské kuřecí jatra,
cina s kuřecích kuřecích jater,
recepty na kuřecí jatra čínu,
čína z kuřecích jater recepty,
cina z kurecich jater,
recept čína z jater,
játra čína,
kureci cina s játra,
jatra kuřecí recept
Suroviny:
játra kuřecí,
cibule,
paprika,
rajče,
pórek,
žampióny,
olej,
sůl,
pepř,
paprika sušená sladká,
koření grilovací,
koření čína,
kečup sladký
Komentáře (4)
Tohle nemá s čínou nic společného. Především, čína se nerestuje. Je jedno jestli ji děláte ve woku nebo v kastrolu, první se v prudce rozpáleném oleji krátce dělá maso, to se pak vyjme, pak zelenina na troše oleje, která se neustále přehazuje, cca 5 minut, pak se přilijou omáčky a přidají ochucovadla, cca 2 minuty se to provaří (stále se to prohazuje) a pak se přimíchají játra (popř. i dopředu udělané nudle) a kukuřiční škrob. Cca 2 minuty se to přehazuje, pak je hotovo.
To je čína, ne tyto vaše játra na zelenině...