Hovězí polévka s mangoldem - pro nejmenší

Johanka128 Kuchařka: Johanka128

Pro děti 2 názory

Recept si neoblíbil žádný kuchař

Suroviny

80 - 100 g hovězího masa
kousek pórku
hrst mangoldu
ghí
sůl
Recept si neoblíbil žádný kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Maso uvaříme v osolené vodě doměkka. Vytáhneme a nakrájíme na malé kousky, vodu nevyléváme.. Mangold a pórek nakrájíme.

  2. V kastrůlku rozpustíme ghí a jemně orestujeme pórek. Přidáme mangold, podlijeme trochou vývaru (vody, ve které jsme uvařili hovězí maso) a několik minut podusíme.

  3. Přidáme nakrájené maso a dolijeme zbylým vývarem. Společně přivedeme k varu a odstavíme.

Poznámka

Vhodnost dle zavedených surovin.

Hotovou polévku není většinou třeba solit, protože vývar je už slaný.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Hovězí polévka s mangoldem - pro nejmenší

  • Johanka128 Johanka128(autorka receptu)

    Frantiska: Jasně :-) Ja uvádím množství většinou na jednu porci:-K což neznamená, že vždycky vařím jen jednu porci. Taky mám v mražáku třeba slepičí vývar :-)

    Odpovědět

  • Frantiska Frantiska

    s ohledem na ekonomicke planovani vareni .) delam normalne vyvar ve velkem mnozstvi a pak na porcuji a zamrazim spolecne s masem.

    Odpovědět

Zapomněl/a jsem heslo