Hovězí nudličky v kadeřavo-kapustové omáčce
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 716 kJ / 171 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,29 g |
Tuky | 0,52 g |
Vláknina | 15,59 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 73 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 29,85 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Kadeřavá kapusta je jiná než klasická kapusta, nejen chuťově - má jiné listy i jinou barvu. Klasická kapusta je světlá, kadeřavá je tmavě zelená už před tepelnou úpravou. I po tepelné úpravě je tužší než klasická kapusta a její úprava trvá podstatně déle.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 2. 2019 16:02
20. 2. 2019 14:21
20. 2. 2019 12:49
Casino, nebudu mazat ani recept, nevidím důvod proč.
Někteří možná mají čas trávit celé dny jen vařením, aranžováním a focením, ale jiní lítají celé dny kolem domácnosti a dítěte/dětí a zařizují miliony jiných věcí.
Barva kapusty je prostě taková, jaká je. Kdo čekal, že bude světle zelená, tak si měl přečíst suroviny - jedná se o kadeřavou kapustu, ne o klasickou hlávkovou. Kadeřavá kapusta je i v syrovém stavu výrazně tmavší než hlávková a je i tužší, proto její tepelná úprava trvá déle. Doplnila jsem to do poznámky.
tejaja: Díky Terezko! Měla jsem napsat rozdíl mezi hlávkovou a kadeřavou kapustou do poznámky, už to tam je.
Eja57: Je to trochu pracnější, můžou se klidně dát plátky masa. Měla jsem nudličky, tak jsem je použila.
Kapusta se nemusí mixovat, ale potom to nebude omáčka a tento recept je omáčka.
Pokud někdo uvaří, vyfotí a bude mít lepší fotečku, klidně ji sem může přidat.
20. 2. 2019 12:45
20. 2. 2019 12:30
A "otírám" se snad někde níže o fotečku k receptu, he? A můžete hádat, proč nefotím
No, když znovu čtu rcp a pročítám komentáře, tak fotečku bych nemazal! Tedy samotnou fotečku bych rozhodně nemazal...
20. 2. 2019 10:11
20. 2. 2019 10:09
Pro mne je nepochopitelné lovit nudličky masa, abych mohla zbytek rozmixovat...buď nechám maso na plátky aby šlo rychle vyndat...nebo nemixuji - mixovat kadeřávek na omáčku mi přijde skoro škoda, do šťávy s masem a kapustou bych přidala na dokončení kousíček másla a
20. 2. 2019 09:54
20. 2. 2019 09:53
20. 2. 2019 08:19
A je jedno, či pre deti alebo dospelých. Dieťa to nerieši, to len preberie to, čo mu my dospelí nakukáme.
Prosím ťa, nemaž tú fotku, prečo by si to robila? Patrí k receptu a vystihuje ho. Nie je to kamufláž.
Každý sme iný, ja osobne dám prednosť dobrému jedlu pred pekným. Moja sestra nikdy nemala v ústach jaternicu, nepasuje jej to na oči. A koľkí z nás sa po nej natiahnu a olizujú sa. Tak je to aj s kučeravým kelom. Každý nech si vyberie podľa seba, čo mu chutí a čo nie.
20. 2. 2019 00:34
Neni to pro nejmensi, a i kdyby bylo, co by na tom bylo spatneho? Krom nereprezentativni fotky?
Kapustu jsem nedusila dlouho, ale je to kaderava kapusta, ne klasicka, takze potrebuje vzdycky trochu vic casu, je tuzsi. Nechtela js ji mit s kouskami, chtela js omacku, proto je rozmixovana. Chutove naprosto super.
19. 2. 2019 23:24
19. 2. 2019 22:45
Také bych nemixoval, ale to už by pak nebyla omáčka, že
Porovnat by se dalo např. s listovým špenátem: když ho mám, tak ho podávám jako bleskovku, ale stejně tak jej lze rozfofrovat na klasiku u nás nejznámější, nebo na polévku
No, tady bych tu kapustu uvařil jako klasický kel a na vepřovém, či hovězím v kapustě není nic neobvyklého
19. 2. 2019 22:36
19. 2. 2019 22:25
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 12 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 13 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 13 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 13 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 15 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Moanka uvařila před 51 minutami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 6 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 6 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 7 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 8 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 8 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 8 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 10 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 11 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: kapusta s hovězím masem kapusta omacka kapusta kadeřavá - recepty recepty z hovězích nudliček kapusta kadeřavá úprava
Suroviny: cibule, česnek, kapusta, sůl, olej olivový
Hovězí nudličky v kadeřavo-kapustové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BZrX
20 názorů