Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí nudličky v kadeřavo-kapustové omáčce

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

19. 2. 2019 20:38

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie716 kJ / 171 kcal
Bílkoviny7,29 g
Tuky0,52 g
Vláknina15,59 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 73 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy29,85 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Kadeřavá kapusta je jiná než klasická kapusta, nejen chuťově - má jiné listy i jinou barvu. Klasická kapusta je světlá, kadeřavá je tmavě zelená už před tepelnou úpravou. I po tepelné úpravě je tužší než klasická kapusta a její úprava trvá podstatně déle.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zizala zizala (moderátorka)

19. 2. 2019 22:17

casino: No nevím. Takhle bych nabízela dětem jen jídlo, které jim chci zošklivit :-).

casino casino

19. 2. 2019 22:08

No, jestli z názvu nevypadlo "pro nejmenší", že ;-)

Lenunka Lenunka

19. 2. 2019 22:01

zizala: těžko říct, Johanka neuvádí čas, jak dlouho kapustu v té troubě mučila, nicméně se domnívám, že mixer ji jen dorazil, hlavní problém bude v době úpravy:-), ale i samotná konzistence omajdy působí trošku nedodělaně:-)

zizala zizala (moderátorka)

19. 2. 2019 21:54

Lenunka: :yes: Přemýšlím, jestli té barvě kapusty víc uškodilo mixování nebo dlouhá tepelná úprava.

Lenunka Lenunka

19. 2. 2019 21:43

Johanko, ve vší úctě, to jídlo na fotce vypadá fakt strašně, to bych nejedla ani v nemocnici (a že jsem z ní před necelým týdnem vylezla), není to ani hezké, ani to nevzbuzuje chuť si to uvařit....zkuste jídlo lépe prezentovat :-):-K

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kapusta s hovězím masem kapusta omacka kapusta kadeřavá - recepty recepty z hovězích nudliček kapusta kadeřavá úprava

Suroviny: cibule, česnek, kapusta, sůl, olej olivový

TopRecepty.cz

Hovězí nudličky v kadeřavo-kapustové omáčce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BZrX