Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuře pod peřinkou podle Mariána Labudy

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

15. 7. 2019 19:06

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie9 712 kJ / 2 321 kcal
Bílkoviny96,11 g
Tuky170,52 g
Vláknina13,10 g
Cholesterol 489 mg
Sodík 1,34 g
Sůl2,97 g
Sacharidy96,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

KUŘE POD PEŘINKOU - podle slovenského herce Mariána Labudy, který býval i u nás velice oblíbený a hrál v celé řadě filmů a inscenací. Jednou tento recept předvedl v jakémsi pořadu o vaření, já jsem ho vyzkoušela a opravdu je to moc dobré. Změnila jsem jen to, že sekanou zelenou petrželku nesypu na povrch pokrmu před pečením, aby se bylinka nepřipálila, ale zapracovávám jí do masové fáše. Recept je více než dvacet let starý.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kuře pod peřinou kuře pod peřinkou recept kuře pod perinou recept na kuře pod peřinkou kuře pod peřřřinkou

Suroviny: kuře, sůl, paprika sušená sladká, olej, bůček vepřový, rohlík, cibule, česnek, majoránka, pepř, sůl, vegeta, vejce, petrželka zelená, olej

TopRecepty.cz

Kuře pod peřinkou podle Mariána Labudy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/p1Yy