Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Můj segoš

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

6. 9. 2019 14:00

Suroviny

Porce: 8-9

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie19 662 kJ / 4 699 kcal
Bílkoviny172,95 g
Tuky360,35 g
Vláknina60,02 g
Cholesterol 514 mg
Sodík 737 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy165,23 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Kdo nemá papiňák, tak použije velký hrnec a časy si upraví podle potřeby.

Já si část jídla nandám ještě vařící do čistých 0,7 l sklenic a zatáhnu víčkem, po vystydnutí dám do lednice a podle potřeby vytahuji.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

bofinka

9. 9. 2019 11:41

Podobne si ukladam do lednice prebytek ve vode uvarenych fazoli nebo cizrny. Nandam do sklenicek, utahnu vicko, otocim, necham vychladnout pak strcim do lednice. Do 14 dnu spotrebuji. Jsou mnohem chutnejsi jako ty ulozene v mrazaku
Pochopitelne v nich neni nic jineho nez voda a sul.

tom.palda

9. 9. 2019 09:22

Ahoj a díky za komentáře..Pro Rihana- dobré je to snist.. Pro Eja57- ano i tak by se to dalo říct, ale bigos je z několika druhů mas a dává se do něj i klobása a protože to není podle normovaného receptu, proto to nemůžu nazvat "Segedínský guláš", ale nazval jsem to po svém..Moc nemusím kysané zeli, tak proto taky to sterilované sladkokyselé. No, hlavní je, že pokud se někomu nelíbí a má výhrady, tak ho přece nemusí dělat.. V lednici to vydrží klidně i 14 dni ale to se ještě nestalo, tak jako to že by se to zkazilo. A co k tomu? Já mám rád a hodi se knedlíky, nebo tmavé pečivo, chléb..

Eja57 Eja57

8. 9. 2019 17:56

rihana: no, já bych to v lednici nechala tak max. 5 dní - vzhledem ke složení...knedlík určitě, ale klidně dobrý chléb...

rihana

8. 9. 2019 17:43

Aha, tak to je něco jako segedinský guláš (zavařovaný na zimu), trochu miš maš, ale nemusí to být špatný. A co k tomu? Knedlíky?

Eja57 Eja57

7. 9. 2019 16:45

hosta: ty švestky a houby to trochu sunou směrem jinam - bigos...ale tam zase ne smetana a ne žampiony....

hosta hosta

7. 9. 2019 16:32

Mne název trochu atypického segedínského guláše "segoš" (a není to tu poprvé) pohoršuje podstatně méně, než různé "dobrůtky", "ňaminky", "sny" a pod :-D;-)

MamlajdaD MamlajdaD

7. 9. 2019 16:13

Rihana: Také neznáte pokrm s tímto názvem? :-O:-( Tak to už jsme dvě!

rihana

7. 9. 2019 16:01

Co to vlastně je a k čemu je to dobrý. :-O

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: segoš segoš recept normované recepty

Suroviny: bůček libový bez kosti, cibule, zelí, česnek, žampióny, švestky sušené, sádlo, smetana ke šlehání, mouka hladká, sůl, pepř, kmín mletý, paprika, koření

TopRecepty.cz

Můj segoš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LqOp