Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Plněná cibule v anglické slanině

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

4. 10. 2019 10:17

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie1 583 kJ / 378 kcal
Bílkoviny9,35 g
Tuky1,25 g
Vláknina23,66 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,23 g
Sůl8,02 g
Sacharidy77,25 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

pavelk pavelk

4. 10. 2019 22:57

hosta: V tom případě se omlouvám - nepochopil jsem původní příspěvek. Nyní jsem si v profilu nastavil odkaz na mé stránky.

hosta hosta

4. 10. 2019 22:53

pavelk: Nerozumíme si - já jen vysvětlovala důvod podezření, které tu zaznělo a doporučovala uvést, tak jako dělají mnozí jiní zde publikující blogeři, název blogu i do vašeho profilu, aby se předešlo případným podobným nedorozuměním, takže - nic ve zlém:-)

pavelk pavelk

4. 10. 2019 22:44

MamlajdaD: Má drahá. Je samozřejmé, že při pečení je vypek světlý, jak je vidět na fotografii, ale pořádný kuchař vypek připraví tak, aby byl tmavý a samozřejmě dochucený podle své chuti. Pokud máte zájem, napíši vám postup jak takovou šťávu, která je na bramborové kaši.

pavelk pavelk

4. 10. 2019 22:40

hosta: Pro vysvětlení: Ten blog, na který upozorňujete byl založen v září letošního roku a byl založen mojí osobou. Do bloku vkládám jen své a manželčiny recepty, a veškeré fotografie, i ty videa, je moje práce a mám také dovoleno, vkládat recepty (i její fotografie) od jiných kuchařek. Pokud se Vám nelíbí mé příspěvky na Topreceptech, budu ochoten zrušit můj profil. Není nic snazšího!

MamlajdaD MamlajdaD

4. 10. 2019 22:19

pavelk: Pokud je to tak, jak tvrdíte a recept je váš, pak se omlouvám. Mně jen zarazily takové drobné detaily, hlavně barva šťávy na hlavní fotografii, kde je šťáva krásně tmavá, ale na poslední fotce, kde jsou již hotové, pečené cibule, je šťáva dost světlá, takže současný výpek se vám povedl světlý a dříve jste měl výpeky tmavé? No asi to byla jiná cibule, nebo jiná náplň.

hosta hosta

4. 10. 2019 22:02

pavelk: z odkazu v poznámce není jasné jestli ten blog není třeba jen zdrojem inspirace. Uvádíte jej k receptům až od letošního září, u posledních receptů, přestože jste na Topkách od r. 2009. Možná, kdybyste se k němu přihlásil v profilu, vyhnul byste se takovému podezření, které tu zaznělo:-)

pavelk pavelk

4. 10. 2019 21:26

MamlajdaD: Má drahá, svolení autorky nepotřebuji, jelikož jsem autorem receptu i fotografie. Stačí na vysvětlení?

MamlajdaD MamlajdaD

4. 10. 2019 18:53

pavelk: Krásné jídlo, jistě moc chutné! A doufám, že svolení použít původní fotografii
autorky receptu máte?!:-O:-O:-?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: plněná cibule anglická slanina na cibulce plněná cibule s anglickou slaninou plněná cibule recept plněné cibule anglicka na cibulce plněná anglická slanina recept

Suroviny: cibule, slanina anglická, česnek, rýže, pepř mletý, sůl, vývar zeleninový, párátka

TopRecepty.cz

Plněná cibule v anglické slanině

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4BNx