Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 052 kJ / 2 641 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,00 g |
Tuky | 199,27 g |
Vláknina | 12,90 g |
Cholesterol | 1,01 g |
Sodík | 4,54 g |
Sůl | 11,13 g |
Sacharidy | 113,95 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na kostičky nakrájenou cibuli dozlatova opečeme na oleji. Květák uvaříme ve slané vodě (asi 10 min). Květák rozmačkáme vidličkou či šťouchačkou na brambory, přidáme žloutky, opraženou cibuli, mouku a na kostičky nakrajený sýr a uzeninu. Osolíme a okořeníme dle chuti a celé to zamícháme. Z bílků ušleháme tuhý sníh a lehce ho smícháme s hotovou směsí.
Krok 2: Do remosky dáme hodně zmačkaný pečíci papír, nandáme těsto, rozprostřeme a přebytečný papír ostřihneme.
Pečeme asi 45-50 minut.
Pečeme asi 45-50 minut.
Zveřejněno 10. 10. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květákový nákyp v remosce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v3P5
Moje poznámka
Květákový nákyp v remosce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v3P5
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 10 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 13 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 13 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 13 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 13 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 12 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 12 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 13 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 13 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 14 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 14 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 15 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 15 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 16 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 17 hodinami
Tématické fráze:
recepty do remosky,
remoska recept,
remoska recepty,
květákový nákyp z z remosky,
recepty v remosce,
recept na květákový nákyp
Suroviny:
květák,
cibule,
olej,
uzenina,
sýr niva,
vejce,
mouka hrubá,
pepř,
kmín mletý,
sůl,
koření
Komentáře (2)
No, je dobré ho předem smočit vodovodou