Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 052 kJ / 2 641 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,00 g |
Tuky | 199,27 g |
Vláknina | 12,90 g |
Cholesterol | 1,01 g |
Sodík | 4,54 g |
Sůl | 11,13 g |
Sacharidy | 113,95 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na kostičky nakrájenou cibuli dozlatova opečeme na oleji. Květák uvaříme ve slané vodě (asi 10 min). Květák rozmačkáme vidličkou či šťouchačkou na brambory, přidáme žloutky, opraženou cibuli, mouku a na kostičky nakrajený sýr a uzeninu. Osolíme a okořeníme dle chuti a celé to zamícháme. Z bílků ušleháme tuhý sníh a lehce ho smícháme s hotovou směsí.
Krok 2: Do remosky dáme hodně zmačkaný pečíci papír, nandáme těsto, rozprostřeme a přebytečný papír ostřihneme.
Pečeme asi 45-50 minut.
Pečeme asi 45-50 minut.
Zveřejněno 10. 10. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květákový nákyp v remosce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v3P5
Moje poznámka
Květákový nákyp v remosce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v3P5
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 6 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 8 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 16 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 2 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 3 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 4 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 5 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 5 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 6 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 6 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 7 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 7 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 7 hodinami
Tématické fráze:
recepty do remosky,
remoska recept,
remoska recepty,
květákový nákyp z z remosky,
recepty v remosce,
recept na květákový nákyp
Suroviny:
květák,
cibule,
olej,
uzenina,
sýr niva,
vejce,
mouka hrubá,
pepř,
kmín mletý,
sůl,
koření
Komentáře (1)
No, je dobré ho předem smočit vodovodou