Kuřecí játra s cibulkou

Lenka Škulinová Kuchařka: Lenka Škulinová

Doba přípravy: cca 1 hodina včetně přípravy 4 porce Drůbeží maso 0 názorů

Recept si neoblíbil žádný kuchař
Přidat další fotografii

Suroviny

500 g kuřecích jater
3 menší nebo 2 větší cibule
slunečnicový olej
sůl
pepř
Recept si neoblíbil žádný kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Dobře propláchneme kuřecí játra, odstraníme blány, jen ty, které jsou viditelné. Jatýrka kvůli blanám a šlachám neprořezáváme, jsou tenké a jemné a při tepelné úpravě, dušením a povařením se ztrácí. 

  2. Připravená kuřecí játra dáme restovat na cibulku, pak přiklopíme pokličkou a dusíme za občasného míchání asi 15 minut. Pozor, jatýrka nesolíme, aby zůstala jemná a měkká. Osolíme, až když jsou hotová.  Podávala jsem s rýží.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kuřecí játra s cibulkou

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: kuchařka úprava z kuřecích jater

Zapomněl/a jsem heslo