Sváteční nepravý losos

MamlajdaD Kuchařka: MamlajdaD

Doba přípravy: 35-45 minut + doba chlazení a tuhnutí v ledničce Ryby 4 názory

Žádná fotografie není k dispozici
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři
Buďte první a přidejte fotografii

Suroviny

3 žloutky
200 g rozpuštěného másla
1/8 l mléka
3 lžíce citronové šťávy
1 lžíce hořčice
trochu sladké papriky
želatina
300 g rajského protlaku
sůl
600 g vařeného rybího masa
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Dáme do mísy žloutky, rozpuštěné máslo, mléko, citronovou šťávu, hořčici a trochu sladké papriky.

  2. Promícháme a postavíme do hrnce s horkou vodou (vodní lázeň) a šleháme na plotně do zhoustnutí.

  3. Pak přidáme želatinu, rajský protlak, sůl a uvařené rybí maso. Vše promícháme, narovnáme do rybí formy (vypláchnuté studenou vodou) a dáme do ledničky. Připravujeme den předem.

  4. Množství želatiny neuvádím, je třeba postupovat podle návodu na sáčku (na jaké množství surovin je želatina určena (Samozřejmě se nejedná o dortovou želatinu.).

Poznámka

Pokrm se hodí na slavnostnější pohoštění.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 2 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Sváteční nepravý losos

  • casino casino

    "Sváteční nepravý losos"
    Edit.:
    No, jsem trošku OT, tak mažu
    Promiňte:-K

    Odpovědět

  • tejaja tejaja(moderátorka)

    maris: ;-) Áno, bolo to neprehľadné.

    Odpovědět

  • maris maris

    vidím, že už někdo recept upravil, tak je můj předchozí komentář bezpředmětný:-8

    Odpovědět

  • maris maris

    Prosím, napiš množství k surovinám, takhle je recept dost nepřehledný;-):-8

    Odpovědět

Zapomněl/a jsem heslo

Právě probíhá vánoční soutěž! Přidávejte fotky k receptům a vyhrajte vybavení do kuchyně. Zúčastnit se

Zavřít