Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 464 kJ / 589 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,43 g |
Tuky | 29,57 g |
Vláknina | 23,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,71 g |
Sůl | 4,20 g |
Sacharidy | 53,72 g |
Postup přípravy
Podáváme s ostružinami, posypané oříšky. Hodí se k masu, sýrům, samotný nebo k bezmasému jídlu.
Zveřejněno 22. 2. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Salát z červeného zelí a květáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J5gP
Moje poznámka
Salát z červeného zelí a květáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J5gP
Nejnovější recepty
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno před 6 hodinami
Makový dortík
Přidáno před 6 hodinami
Grilované maso v černém pivu
Přidáno před 6 hodinami
Ledvinky na špeku
Přidáno před 6 hodinami
Tagliatelle se zeleninou
Přidáno před 6 hodinami
Lasagne s cuketou
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Utopenci - nejlepší co známe
LucaKnobloch před 4 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Amona před 5 hodinami
Maková náplň
lucyb před 7 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
lucyb před 7 hodinami
Čočková polévka z červené čočky
Kajkajak před 8 hodinami
Zavařené meruňky
Jana2017 před 8 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Kamilchen před 10 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Kava 2 před 10 hodinami
Meruňkové nanuky
Cejenka před 10 hodinami
Bramborové šišky
cherst před 11 hodinami
Suroviny:
zelí hlávkové,
květák,
jablko,
ostružiny,
sůl,
nať petrželová,
olej olivový,
šťáva citronová,
sirup,
pepř,
ořechy lískové
Komentáře (1)