Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Masopustní koblížek plněný

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

22. 2. 2020 14:33

Suroviny

Porce: 30 ks

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie15 374 kJ / 3 674 kcal
Bílkoviny92,62 g
Tuky68,78 g
Vláknina33,00 g
Cholesterol 767 mg
Sodík 233 mg
Sůl0,55 g
Sacharidy613,11 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Smažíme v rozpáleném tuku po obou stranách.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Petonka Petonka

23. 2. 2020 11:19

Dajda: milá Dajdo, neodpověděla jste mi, co je pro vás v receptu nesrozumitelné.
Samozřejmě, že žádný určený z nebe nespadl a pokud vám něco není jasné, stačí položit dotaz a přidat komentář.

Dajda Dajda

23. 2. 2020 11:10

Petonka: Milá vkladatelko receptu, nejde o to, co nechápu já, recept jste nenapsala pro jednoho či dva zájemce, ale prostřednictvím těchto stránek jste ho dala k dispozici široké veřejnosti. Já koblihy udělat umím, ale právě proto si dovedu představit, jak si s tímto receptem začínající kuchtík či kuchtička neporadí. :-O Nejde Vám přece jenom o tom mít tady recept, ale chcete ho nabídnout dalším, nebo se mýlím? ;-)

Petonka Petonka

23. 2. 2020 09:43

ivulinka: ja jsem vám také napsala jen svůj názor. :-*
Tak se nezlobte vy ale že těsto kyne v teple, vědí i deti ve školce. Pěkný den

Petonka Petonka

23. 2. 2020 09:40

Dajda: a co konkrétně nechapete? Nebo vam není jasne? Ráda vysvětlím :-D

Dajda Dajda

23. 2. 2020 09:13

Petonka: Pro někoho, kdo koblihy nikdy nedělal, recept rozhodně srozumitelný není, začátečník potřebuje popsat postup mnohem detailněji, ale jak psala ivulinka, jsou tu naštěstí jiné možnosti. :-)

ivulinka ivulinka

23. 2. 2020 09:04

Petonka: já ale nechci čekat celou věčnost, až ve studeném mléce vzejdou kvasnice a pokud je dobře nenastartujete v teplém mléce, pak ani těsto nemusí být dobře vykynuté. Nechci čekat celý den, až budu moct smažit koblihy.
A taky je nebudu smažit zprudka, jak vy píšete, tedy jak jste nejdřív psala...
Naštěstí tu mám několik vyzkoušených několik receptů, podle kterých se koblihy povedou.
Tak se na mě nezlobte, napsala jen svůj názor na váš recept. Pěkný den;-)

Petonka Petonka

23. 2. 2020 00:17

mika59: jj, chce to vyzkoušet. Ta poklice je dobrý tip. Pára by měla koblihy ještě víc přifouknout ale krásně se podaří i bez :-)

mika59 mika59

23. 2. 2020 00:05

Petonka: Asi ano. ale i tak zprudka já né., ale pozvolna.:-)

Petonka Petonka

23. 2. 2020 00:05

mika59: a já smažím úplně bez poklice. Nikdy jsem neměla těsto syrové.

Petonka Petonka

23. 2. 2020 00:02

mika59: já smazim na prudko a krásně se prosmaží. Asi záleží na velikosti. :-D

mika59 mika59

22. 2. 2020 23:50

No já bych zprudka určitě nesmažila. protože rychle ztmavnou a uvnitř jsou syrové..ale pozvolna. Nejprve přikryté, a po otočení bez poklice..

Petonka Petonka

22. 2. 2020 23:45

ivulinka: Těsto vám vykyne, i když nebude mléko teplé ale bude to trvat déle. Rady typu nevětrejte a nenechávejte těsto v průvanu a u okna, zakryjte mísu utěrkou, ohřejte mléko a dopřejte kvasinkám teplo, jsou fajn ale nepatří ke každému receptu.
To jsou technologické věci, které patří do všeobecných znalostí. Recept je srozumitelný.

ivulinka ivulinka

22. 2. 2020 21:44

Doporučila bych autorce, aby doplnila do receptu, že na vzejití kvasnic je třeba mléko ohřát.
A jako začátečník v kuchyni bych si neporadila s touto větou: utvoříme bochánky, které naplníme.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: plněné koblížky masopustni plnene koblizky nekynute masopustní koblížky plněné a smažené koblížky

Suroviny: mléko, droždí, cukr, žloutek, máslo, cukr, mouka hladká, mouka polohrubá, sůl, citron, rum, mléko, povidla švestková, rum

TopRecepty.cz

Masopustní koblížek plněný

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/L4kA