Tvarohový křehký koláč

Suroviny

Těsto:
200 g másla nebo Hery
1 hrnek cukru
2 hrnky polohrubé mouky
Tvarohová náplň:
500 g tvarohu
1 PL cukru
vanilkový cukr
1 PL vanilkového pudinku (sypký, na zahuštění)
200 ml mléka
1 kelímek zakysané smetany

Postup přípravy receptu

  1. Vypracujeme drobenkové těsto a polovinu vtlačíme do kulaté formy o průměru 30 cm nebo menšího plechu. Všechny suroviny na náplň spojíme v hladký krém a ten vlijeme do formy, kde máme už první polovinu utlačeného drobenkového těsta.

  2. Posypeme druhou polovinou drobenkového těsta.

  3. Pečeme při teplotě 180 stupňů 20 minut.

Komentáře k receptu Tvarohový křehký koláč

K receptu nejsou žádné komentáře.