Retro kaťák
Připravte si k obědu českou hospodskou klasiku - katův šleh. Jídlo připravíte z vepřové kýty, restované spolu s cibulí, paprikou, jarní cibulkou a chilli, s omáčkou z drcených rajčat. Tato pikantní masová směs chutná výborně s bramboráčky.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 355 kJ / 1 041 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 154,43 g |
Tuky | 24,17 g |
Vláknina | 11,60 g |
Cholesterol | 280 mg |
Sodík | 402 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 46,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 2. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Retro kaťák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2VLP
Moje poznámka
Retro kaťák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2VLP
Nejnovější recepty
Pohanka s jablky
Přidáno před 14 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné s mrkvovými nudličkami
Přidáno před 15 hodinami
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 19 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno 18. 9. 2025 07:00:01
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí kečup
Baruska. před 39 minutami
Hraběnčiny výborné řezy
Rorejsek před 5 hodinami
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 11 hodinami
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 11 hodinami
Krenex
dragomirac před 13 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 13 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 13 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 14 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 14 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 14 hodinami
Tématické fráze:
katak s rýží,
retro recepty z vepřového masa,
retro maso recepty,
katák z vepřového masa,
kluci v akci - kaťák
Suroviny:
kýta vepřová,
olej slunečnicový,
cibule,
cibulka jarní,
paprika čerstvá červená,
chilli paprika čerstvá,
rajče drcené,
okurky sterilované,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (3)