Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Retro kaťák

Připravte si k obědu českou hospodskou klasiku - katův šleh. Jídlo připravíte z vepřové kýty, restované spolu s cibulí, paprikou, jarní cibulkou a chilli, s omáčkou z drcených rajčat. Tato pikantní masová směs chutná výborně s bramboráčky.

Hodnocení receptu je 4,0 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 65 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 35 min

65 min (30 min příprava + 35 min tepelná úprava)

27. 2. 2020 18:39

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie4 355 kJ / 1 041 kcal
Bílkoviny154,43 g
Tuky24,17 g
Vláknina11,60 g
Cholesterol 280 mg
Sodík 402 mg
Sůl0,70 g
Sacharidy46,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Inspirováno Kluky v akci

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mika59 mika59

21. 11. 2021 18:20

Dobrá klasika..foto přidáno..:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: katak s rýží retro recepty z vepřového masa retro maso recepty katák z vepřového masa kluci v akci - kaťák

Suroviny: kýta vepřová, olej slunečnicový, cibule, cibulka jarní, paprika čerstvá červená, chilli paprika čerstvá, rajče drcené, okurky sterilované, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Retro kaťák

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2VLP