Retro kaťák
Připravte si k obědu českou hospodskou klasiku - katův šleh. Jídlo připravíte z vepřové kýty, restované spolu s cibulí, paprikou, jarní cibulkou a chilli, s omáčkou z drcených rajčat. Tato pikantní masová směs chutná výborně s bramboráčky.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 355 kJ / 1 041 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 154,43 g |
| Tuky | 24,17 g |
| Vláknina | 11,60 g |
| Cholesterol | 280 mg |
| Sodík | 402 mg |
| Sůl | 0,70 g |
| Sacharidy | 46,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 2. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Retro kaťák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2VLP
Moje poznámka
Retro kaťák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2VLP
Nejnovější recepty
Brynzové halušky
Přidáno před 43 minutami
Sýrové placky
Přidáno před 3 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 4 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 5 hodinami
Mleté kuřecí kuličky s jablkem z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 15 hodinami
Plněné zapečené brambory
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Romadurová pomazánka
kulaslf před 10 minutami
Rychlá polévka s krupicovými nočky od M.D.Rettigové
Diesel před 22 minutami
Indická čočka s batáty
micurka před 3 hodinami
Celozrnné housky
Manik před 3 hodinami
Margot koláč s jablky
jestedka před 5 hodinami
Zelný salát z červeného nebo bílého zelí
KrisZaezemi před 5 hodinami
Řepánky
Jitkazmecka před 5 hodinami
Zapečené těstoviny s houbami
KrisZaezemi před 5 hodinami
Jablkový křen
cookamater před 6 hodinami
Kuřecí stehna na citrusech
Jan Nemec před 16 hodinami
Tématické fráze:
katak s rýží,
retro recepty z vepřového masa,
retro maso recepty,
katák z vepřového masa,
kluci v akci - kaťák
Suroviny:
kýta vepřová,
olej slunečnicový,
cibule,
cibulka jarní,
paprika čerstvá červená,
chilli paprika čerstvá,
rajče drcené,
okurky sterilované,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (3)