Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 003 kJ / 1 196 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,19 g |
Tuky | 47,28 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 804 mg |
Sodík | 843 mg |
Sůl | 1,98 g |
Sacharidy | 126,45 g |
Postup přípravy
Krok 1: Tekvicu nakrájame na kocky na 2-3 lyžiciach vody podusíme 10 min. Potom tekvicu najemno rozmixujeme.
Krok 2: Pridáme múku, strúhaný syr, 1 celé vajce a 2 žĺtky. Jemne osolíme štipkou soli.
Krok 3: Nakoniec vmiešame sneh z 2 bielkov.
Krok 4: Dvoma lyžicami vkladáme cesto do horúceho oleja a tvoríme pampúšiky. Vyprážame ich dozlata z oboch strán.
Krok 5: Jogurt zmiešame so škoricou.
Krok 6: Podávame ešte horúce pampúšiky so škoricovým jogurtom.
Zveřejněno 4. 5. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tykvové pampúšiky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lr7r
Moje poznámka
Tykvové pampúšiky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lr7r
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 4 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 5 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 13 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 11 minutami
Špenátová polévka
brtna před 1 hodinou
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 2 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 2 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 3 hodinami
Kulajda z cukety
Romana20 před 3 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 3 hodinami
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 5 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 6 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 6 hodinami
Suroviny:
tykev,
vejce,
mouka celozrnna pšeničná,
sýr parmazán strouhaný,
sůl,
jogurt,
skořice,
olej
Komentáře (1)