Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 898 kJ / 693 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 108,18 g |
| Tuky | 28,56 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 584 mg |
| Sodík | 349 mg |
| Sůl | 0,71 g |
| Sacharidy | 0,70 g |
Postup přípravy
Smíchám vydlabaný vnitřek brambor s nastrouhanou Nivou, jarní cibulkou, slaninou nakrájenou na kostičky, kapií a pepřem. Brambory naplním směsí a dám zapéct dozlatova. Krok 3: Podávám se zeleninou a tatarskou omáčkou.
Zveřejněno 30. 5. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Karbanátky se sýrem a plněné zapečené brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wJ8m
Moje poznámka
Karbanátky se sýrem a plněné zapečené brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wJ8m
Nejnovější recepty
Kokosové rohlíčky
Přidáno před 6 hodinami
Nivová s ořechy a jablkem
Přidáno před 7 hodinami
Pražma královská v solné krustě podle Marka Raditsche
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
Přidáno před 23 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno 6. 12. 2025 19:03:50
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno 6. 12. 2025 17:46:33
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí vaječný koňak
EmmaH před 1 hodinou
Domácí langoše
BTKILI před 6 hodinami
Vymazlené raffaello
Talskal před 6 hodinami
Rychlá kakaová buchta
Ppatricie2013 před 6 hodinami
Ořechové pracny
Alamatej před 7 hodinami
Rychlá toskánská polévka
Kajkajak před 7 hodinami
Vepřové na paprice
Misicka77 před 7 hodinami
Krémová polévka z pečené dýně s kokosovým mlékem
JarkaST. před 7 hodinami
Dýňová polévka mistra kuchaře
Merylas před 7 hodinami
Vajíčková pomazánka
Merylas před 7 hodinami
Suroviny:
brambory,
sýr niva,
slanina,
cibulka jarní,
kapie,
maso vepřové mleté,
sýr gouda,
vejce,
sůl,
pepř
Komentáře (3)
Karbanátků tu máme hromadu. Brambory s nivou vypadají skvěle.
A prosím ještě doplnit, kam přijde slanina - na brambory nebo do mletého masa?