Fazole na mrkvi a celeru

JanaDorazinova Kuchařka: JanaDorazinova

Doba přípravy: 30 min 2 porce Luštěniny 0 názorů

Suroviny

plechovka velkých bílých fazolí
1 středně velká mrkev
1/4 středně velkého celeru
3-4 lžíce 7% Krémové Ramy
tenký plátek másla
1 lžička solamylu
sůl, pepř
1 malá lžička octa
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Zeleninu očistíme a nakrájíme na menší kostičky.

  2. V kastrůlku roztopíme máslo a mrkev s celerem na něm krátce orestujeme.

  3. Směs osolíme, opepříme, podlijeme asi 1 a půl dl vody a dusíme cca 10 minut.

  4. Do zeleniny přidáme scezenou plechovku fazolí, společně prohřejeme a zahustíme smetanou, ve které jsme rozmíchali solamyl. Pak již jen krátce provaříme a podáváme s klobásou a chlebem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Fazole na mrkvi a celeru

K receptu nejsou žádné komentáře.

Zapomněl/a jsem heslo