Bezový cheesecake
Cheescake, lahodný dezert s neotřelou chutí jarních květů bezu,si připravíte podle našeho receptu. Neváhejte s přípravou, květy nelze sbírat příliš dlouho. Odkvetou a budete muset čekat dlouho na možnost dezert opět připravit.
Suroviny pro 1 kus
1 kus
Nutriční hodnoty
Energie | 14 393 kJ / 3 440 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 126,94 g |
Tuky | 224,87 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 1,46 g |
Sodík | 1,57 g |
Sůl | 3,41 g |
Sacharidy | 225,59 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 6. 2022 08:50
paráda
24. 6. 2020 22:42
ivulinka: děkuji velice za tak krásná slova, co na duši pohladí
24. 6. 2020 13:57
Moc krásný moučník
20. 6. 2020 21:41
paniRuzickova: i já jsem zkoukla Váš web a jsem z něho unešená. Vaše stránky jsou nádherné, mají své kouzlo, vtipné názvy, krásné recepty a ze všeho nejúžasnější fotky. Kdybyste se tu s námi podělila s vícero vašimi recepty a fotkami, byli bychom nesmírně šťastni a už teď vím, že by byly ozdobou našich stránek. Děkuji, že jste mi dala přes odkaz možnost nahlédnout...
Přeji Vám, ať se Vám daři ve všem
Přeji Vám, ať se Vám daři ve všem
20. 6. 2020 16:18
MamlajdaD: děkuji moc za propagaci jsem tu nováčkem a neměla ještě čas celé prozkoumat, co, jak funguje krsáný den všem
20. 6. 2020 13:48
zizala: Tak to jsem přehlédla, moc se omlouvám hlavně paniRuzickové, ale i ostatním.
20. 6. 2020 13:22
MamlajdaD: Odkaz na blog je přece v poznámce pod receptem
20. 6. 2020 13:15
Tak to tady vyšlo a tak přidávám ještě odkaz na celý blog, aby jste se mohli pokochat pěknými recepty i obrázky. https://www.paniruzickova.cz/
20. 6. 2020 13:10
Zkouším, jestli se mi povede blog paniRůžičkové přes "Přidat odkaz" upravit na rozkliknutí, přes Google mi to nešlo. https://www.paniruzickova.cz/2020/06/cizkejk-apgre...
20. 6. 2020 07:04
paniRuzickova: Ivo, díky za pozvání, blog je
19. 6. 2020 22:30
Dajda: děkuji velice za úžasná slova, co zahřejí u srdíčka, pro nováčka je to velice milé přivítání
19. 6. 2020 22:29
srettka: děkuji
19. 6. 2020 22:29
ano máte pravdu, korpus je jiný - je to nepovedený ořechovočokoládový dortový piškot, to se ovšem nehodí, psát do receptu, dospodu dejte nepovedený piškot proto se můžou zvolit jakékoliv máslové sušenky třeba club od opavie nebo karamelové Lotusy, pokud se chcete dozvěděli víc, jak tento čískejk vznikl, ráda vás pozvu ke mně na blog www.paniruzickova.cz/2020/06/cizkejk-apgrejt.html
Eja57:
Eja57:
19. 6. 2020 20:08
Za poslední dva týdny druhý krásný recept s kombinací bezinka + citrus....ta kombinace s čímkoli smetanovým je skvělá! Velmi doporučuji vyzkoušet. V nouzi když promeškáte kvetoucí bezinky, tak od Jupí sirup Bezový květ v přiměřeném množství není špatná volba....
Jen - korpus je poměrně tmavý, jaké jsou myšleny sušenky? Fotka samozřejmě trochu mate, ale vypadá to na nějaké kakaové.....
Jen - korpus je poměrně tmavý, jaké jsou myšleny sušenky? Fotka samozřejmě trochu mate, ale vypadá to na nějaké kakaové.....
19. 6. 2020 15:26
Moučník jak z luxusní kavárny bez mam ráda i přes jeho intenzivní vůni.. ať květ a nebo plody. Zatím jsem měla možnost chuťově vytkoušet sirup, marmeládu, likér a květ v testíčku (což mi připomnělo, kterak jsem kdysi toto naservírovala svému klukovi a bylo mi sděleno... ty jsi mi k obědu uvařila větev?)
Každopádně bych toto ráda ochutnala
P.s. Taky chválím recept a prezentaci, radost pohledět
Každopádně bych toto ráda ochutnala
P.s. Taky chválím recept a prezentaci, radost pohledět
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Naložené ředkvičky
Přidáno před 7 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno před 21 hodinami
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Právě bylo uvařeno:
Focaccia (z lednice)
st3la uvařila před 5 hodinami
Domácí langoše
Marcela0123 uvařila před 5 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Mauna uvařila před 8 hodinami
Zapečené brambory s brokolicí a kuřecím masem
bartman5 uvařila před 9 hodinami
Bábovka s tvarohem
Denisa7 uvařila před 12 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
asset01@seznam.cz uvařila před 12 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Lpetrzilkova uvařila před 13 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
Wanilor uvařila před 15 hodinami
Brokolicová polévka
Jindriskas uvařil před 15 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Fitulka uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít květy černého bezu v kuchyni. Bezový sorbet, cheesecake, panna cotta a další speciality podle oblíbených receptů
Desatero častých otázek a odpovědí na téma černý bez a jeho zpracování. Recepty na bezový sirup a další využití
Jak zpracovat květy černého bezu. Na co se nejvíce hodí
Další recepty
Suroviny: sušenky máslové, máslo, květy černého bezu, smetana ke šlehání, tvaroh plnotučný, sýr měkký tavený, cukr moučkový, vejce, žloutek, květy černého bezu, limetka
Bezový cheesecake
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z7n8
16 názorů