Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Frankfurtská polévka s fazolemi

Klasickou frankfurtskou polévku zná snad každý z nás, vyzkoušejte ji ale obměnit přidáním fazolí z konzervy. Její chuť tak získá nový rozměr a polévka ještě lépe zasytí a zahřeje. Příprava vám nezabere moc času a není nijak složitá.

Hodnocení receptu je 4,9 (47×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 25 min

40 min (15 min příprava + 25 min tepelná úprava)

11. 8. 2020 14:10

Suroviny pro 5 porcí

5 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 424 kJ / 1 057 kcal
Bílkoviny45,80 g
Tuky66,89 g
Vláknina12,98 g
Cholesterol 114 mg
Sodík 1,69 g
Sůl4,00 g
Sacharidy64,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mika59 mika59

9. 4. 2021 21:56

Valis: Děkuji moc :-K:-K

Valis Valis

9. 4. 2021 19:51

Výborná polévka <3<3<3

Ivana Ch

11. 8. 2020 15:28

:yes::yes:<3:-):-K

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: párky, fazole bílé, cibule, brambory, česnek, sádlo, mouka hladká, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, vývar masový, libeček, majoránka, sůl, pepř mletý, kmín celý

TopRecepty.cz

Frankfurtská polévka s fazolemi

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/K3DM