Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 598 kJ / 382 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,86 g |
Tuky | 19,90 g |
Vláknina | 0,83 g |
Cholesterol | 536 mg |
Sodík | 499 mg |
Sůl | 1,17 g |
Sacharidy | 23,43 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nařežeme řízky, osolíme a opepříme je. Vejce rozšleháme s pivem, asi 3 lžícemi mouky a sýrem v těstíčko, které trochu osolíme.
Krok 2: Řízečky obalíme v mouce, sklepneme ji a maso vložíme do těstíčka. Dobře obalíme a vkládáme do rozpáleného tuku. Smažíme z obou stran dozlatova.
Zveřejněno 1. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Řízky z býčích žláz v sýrovém těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rR9L
Moje poznámka
Řízky z býčích žláz v sýrovém těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rR9L
Nejnovější recepty
Koláčky s dvojí náplní zadělávané majonézou
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí kapsy plněné šunkou a uzeným sýrem, pečený květák a česnekový dip
Přidáno před 10 hodinami
Trhaná krkovice
Přidáno před 10 hodinami
Hráškový krém bez mouky se smetanou a křupavou slaninou
Přidáno před 11 hodinami
Plněná kuřecí kapsa broskví, šunkou a sýrem a sosík
Přidáno před 11 hodinami
Podzimní skořicové rolky s krémem
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramboračka
JanaPav před 9 hodinami
Jednoduché kynuté těsto na cokoli - slané i sladké
Petraska před 11 hodinami
Maminčina ořechová bábovka
Priserka před 12 hodinami
Bábovka šlehačková čtyřvaječná
sab.pol@ před 12 hodinami
Domácí houstičky
Vratis před 12 hodinami
Babiččin trhanec s jablky
Jandulka18 před 12 hodinami
Piškotový svítek do polévky
Kajkajak před 12 hodinami
Salátový losos
Kajkajak před 12 hodinami
Nejsilnější zeleninový vývar
Kajkajak před 12 hodinami
Bublanina
pesskecupem před 13 hodinami
Tématické fráze:
býčí žlázy recept,
býčí žlázy,
býčí žlázy recepty,
příprava býčích žláz,
smažené býčí žlázy,
recept na býčí žlázy,
recepty býčí žlázy,
řízky z býčích žláz,
recept býčí žlázy,
těstíčko na obalení,
bičí žlázy- jejich příprava,
biči žlazi,
býčí žlázi,
recepty.cz bičí žlázi,
jak uvarit byci zlazy,
těstíčko,
býčí žlázy příprava,
řízky v sýrovém těstíčku,
těstičko na obalení řízků,
bíčí žlázy recepty
Suroviny:
býčí žláza,
sůl,
pepř,
vejce,
pivo světlé,
mouka polohrubá,
sýr nastrouhaný,
mouka,
tuk na smažení
Komentáře (10)
smekám klobouk a hluboce se skláním před statečností všech, kterýmžto tato, jak pravíte delikatesa, tolik šmakuje