Ossobuco v asijském stylu
Suroviny
Porce: 2
Nutriční hodnoty
Energie | 3 973 kJ / 950 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,13 g |
Tuky | 29,62 g |
Vláknina | 57,84 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,77 g |
Sůl | 6,30 g |
Sacharidy | 102,91 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 3. 2021 11:29
7. 3. 2021 11:14
1. 3. 2021 12:35
1. 3. 2021 12:22
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 4 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 6 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 7 minutami
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 43 minutami
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 1 hodinou
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 2 hodinami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 3 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 4 hodinami
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Ostružiník je skvělou volbou pro naši zahradu. Pěstování je nenáročné a úroda bohatá
Ostružiny se vyznačují krásnou barvou a příjemnou chutí. Zpracujeme je do lahodných moučníků a nepečených dezertů
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Další recepty
Suroviny: olej olivový, cibule, mrkev, celer, pórek, česnek, zázvor, tráva citronová, chilli paprika čerstvá, vývar masový, omáčka sojová, víno bílé, med, bobkový list, skořice celá, badyán, sůl, pepř mletý
Ossobuco v asijském stylu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9k63
4 názory