Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 228 kJ / 1 966 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,66 g |
Tuky | 41,37 g |
Vláknina | 15,53 g |
Cholesterol | 143 mg |
Sodík | 1,26 g |
Sůl | 3,10 g |
Sacharidy | 284,68 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rizoto s červenou řepou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YvQA
Moje poznámka
Rizoto s červenou řepou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YvQA
Nejnovější recepty
Brambory v pažitkové omáčce se sýrem
Přidáno před 18 hodinami
Velká holubka
Přidáno před 19 hodinami
Zapečená cuketa v alobalu
Přidáno před 19 hodinami
Pljeskavice s lečem
Přidáno před 19 hodinami
Italské tousty s křepelčími vajíčky
Přidáno před 19 hodinami
Toustové rolky s pampeliškovým salátem
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Strouhání, drobení, mrvenička - zavářka do polévky
Ajkad před 3 minutami
Játra po indicku
Jan Nemec před 1 hodinou
Penne s kuřecím masem, brokolicí a mascarpone
Bara0512 před 1 hodinou
Americké cookies
mardzas před 1 hodinou
Hrnkový koláč s rebarborou
MirkaMohelska před 1 hodinou
Banánové muffiny s čokoládou
MirkaP před 2 hodinami
Pařížský salát
Teenka3105 před 15 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
tomcikova před 17 hodinami
Rýžový nákyp
panilek před 17 hodinami
Tématické fráze:
řepové rizoto,
recepty s červenou řepou,
červená řepa recepty,
risoto z červené řepy,
rizoto recept,
risoto s červenou řepou,
whirlpool jt369sl recepty,
rizito s červenou řepou,
whirlpool jt 369 sl recepty,
rizeto s červenou řepou,
rizeto z červené řepy,
rýže s červenou řepou,
rizito z červené řepy,
rissoto s červenou řepou,
rizoto recepty,
kroupové rizoto,
risotto s červenou řepou,
vaření v jt 369,
recepty na cervenou repu,
whirlpool jt369sl
Suroviny:
řepa červená,
cibule,
zázvor,
vývar zeleninový,
olej,
rýže,
víno bílé,
prsa kuřecí,
sůl,
pepř mletý,
sýr nastrouhaný
Komentáře (5)