Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kroupové „rizoto“ s uzeným tempehem

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Vareniste.cz Vareniste.cz

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 993 kJ /
954 kcal
Bílkoviny43,86 g
Tuky37,32 g
Vláknina59,80 g
Cholesterol 9 mg
Sodík 1,12 g
Sůl2,45 g
Sacharidy81,55 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kroupy propláchneme a vložíme do hrnce společně s houbami, zalijeme dostatečným množstvím vody (aby byly kroupy i houby ponořené), osolíme a pod poklicí vaříme asi 25 minut doměkka. Tekutinu necháme vyvařit. Krok 2: Na pánvi rozehřejeme olej. Cibuli nakrájenou nadrobno necháme zesklovatět na oleji. Krok 3: Řapíkatý celer zbavíme žilek a nakrájíme na drobné kostky, přidáme k cibuli. Chvíli opékáme, dokud zelenina trochu nezměkne. Můžeme podlít trochou vody, aby se zelenina nepřipalovala. Krok 4: Přidáme drcený kmín, nasekanou petrželku, kroupy a tempeh nakrájený na kostky. Krok 5: Podlijeme trochou vody a vmícháme nastrouhaný parmezán.

Zveřejněno 26. 9. 2015

Poznámka autorky Vareniste.cz

Mé další recepty najdete na http://www.vareniste.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kroupové „rizoto“ s uzeným tempehem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Mx8G

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kroupové „rizoto“ s uzeným tempehem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Mx8G

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
pohankové rizoto s tempehem, tempeh recepty, krupoto, kroupy se zeleninou a tempehem, krupoto recept albert, tempeh v rizoto, recepty s uzenym tempechem, kroupove risoto s parmazánem, tempeh recept, rýžové rizoto s tempehem, rizoto z uzenym, pohankové rizoto s tempeh, rizoto s tempehem a zeleninou, recepty s tempehem, recept na rizoto s tempahem, top rizoto s tempehem, kroupové rizoto s bylinkami

Suroviny:
kroupy ječné, houby sušené, tempeh uzený, cibule, olej, celer, kmín drcený, sýr parmazán strouhaný, petrželka, sůl

Přidat fotografie receptu