Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové srdce na kari

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy Příprava 30 minut + vaření asi 50 - 60 minut

Příprava 30 minut + vaření asi 50 - 60 minut

6. 7. 2021 15:56

Suroviny

Porce: 3-4

Nutriční hodnoty

Energie1 389 kJ / 332 kcal
Bílkoviny9,33 g
Tuky12,57 g
Vláknina8,80 g
Cholesterol 36 mg
Sodík 58 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy42,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

hospodyne

6. 7. 2021 17:48

:-K:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: srdce vepřové, sůl, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, smetana, mouka hladká, kapie, koření kari, paprika sušená uzená, cibule, špek, máslo

TopRecepty.cz

Vepřové srdce na kari

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kGO5