Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vánoční černá omáčka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 50 min

60 min (10 min příprava + 50 min tepelná úprava)

26. 12. 2021 16:07

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 968 kJ / 1 426 kcal
Bílkoviny21,82 g
Tuky46,95 g
Vláknina31,87 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 149 mg
Sůl0,27 g
Sacharidy213,19 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mika59 mika59

18. 11. 2023 21:38

StandaCB: Jsme tak zvyklí a dodržují to i naše dospělé děti s rodinou..:-K

StandaCB

18. 11. 2023 21:36

mika59: Ano, na Štědrý večer by měl být půst, tedy hlavně nejíst maso. Až na večeři kapra.

mika59 mika59

18. 11. 2023 21:31

Hella: U nás na Štědrý večer maso nejíme a máme ji s vánočkou..

Hella Hella (moderátorka)

18. 11. 2023 19:23

U nás je tradicí na Štědrý večer Černá omáčka, ale zásadně s masem (dříve zajíc, dnes králík).

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: švestky sušené, rozinky, ořechy vlašské, mandle, perník strouhaný, skořice, koření hřebíček, badyán, voda, cukr třtinový

TopRecepty.cz

Vánoční černá omáčka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Vgjo