Zeleninová pasta (bujonka)
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Z tohoto množství mám tyto skleničky co jsou na fotce.
Nutriční hodnoty
Energie | 2 262 kJ / 541 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,57 g |
Tuky | 21,79 g |
Vláknina | 32,61 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 72,28 g |
Sůl | 180,62 g |
Sacharidy | 62,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept mám od Marcely Hackerové z těchto stránek :
Původní zdroj receptu: www.varimesmarcelou.cz/
Tato zelenina se dá obměnit podle toho, co máte zrovna doma. Já jednou nedám brambory, přidám růžičkovou kapustu nebo dýni. Přidávám různé bylinky. Opravdu se nebojte kombinovat různou zeleninu. Přidávám do polévky, omáčky, různých směsí z masa.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno před 1 hodinou
Bleskové rohlíky
Přidáno před 2 hodinami
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno před 23 hodinami
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno 4. 5. 2024 08:12
Soufflé buchta
Přidáno 4. 5. 2024 06:45
Právě bylo uvařeno:
Zelný salát s mrkví a koprem
Petra Dvor. uvařila před 21 minutami
Bramborová papilota s kuřecím a vepřovým masem (Živáňská)
MartinH71 uvařil před 41 minutami
Špagety ala carbonara
AlesV uvařil před 58 minutami
Dušené hlávkové zelí na slanině
renatamalis@seznam.cz uvařil před 1 hodinou
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Sasenka uvařil před 1 hodinou
Vepřové na kari
Petra Dvor. uvařila před 2 hodinami
Bábovka mramorová (olejová)
Eviks33 uvařila před 10 hodinami
Rebarborový koláč s drobenkou
Marcela0123 uvařila před 11 hodinami
Citrónová babeta
hellokittq.natq uvařila před 12 hodinami
Maminčin rýžový nákyp
bohdana uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Živáňská pečeně na plechu: Dokonale šťavnatý mix chutí a vůní je jednoduchý na přípravu a nenáročný na nádobí
Jak sterilovat ve sladkokyselém nebo slaném nálevu. Některé způsoby jsou jednoduché
K snídani polévka, k svačině sáček s mlékem a rohlík aneb Jak jedly děti v polovině 20. století
Další recepty
Suroviny: cuketa, mrkev, celer, celer řapíkatý, rajče, cibule, česnek, brambory, list celerový, libeček, olej řepkový, sůl, houby sušené, chilli, pepř mletý, bobkový list, koření nové koření
Zeleninová pasta (bujonka)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NQrv
0 názorů