Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 974 kJ / 2 623 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,10 g |
Tuky | 181,96 g |
Vláknina | 64,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 197 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 191,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 9. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninová pasta (pod maso, do guláše, na slané koláče apod.)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AgmO
Moje poznámka
Zeleninová pasta (pod maso, do guláše, na slané koláče apod.)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AgmO
Nejnovější recepty
Selská polévka s kroupami
Přidáno před 1 hodinou
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 7 hodinami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno před 20 hodinami
Polévka s ratatouille
Přidáno před 20 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 20 hodinami
Medová směs s adžikou
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová panenka s gnocchi a špenátem
RaeRea před 46 minutami
Cuketové palačinky z kefíru
Bretik před 1 hodinou
Domácí sušená rajčata TOP
petrjkt před 1 hodinou
Švestkové knedlíky (z tvaroho-brambor.těsta)
Palenka před 2 hodinami
Cuketový koláč s mákem a švestkami
Nerea před 3 hodinami
Obrácený koláč s jablky
Andrea_kum193 před 3 hodinami
Cuketové karbanátky se sýrem s možností naložení
TondaJ před 5 hodinami
Polévka s růžičkovou kapustou
Kajkajak před 5 hodinami
Lasagne z cukety
stanik před 5 hodinami
Tématické fráze:
zeleninová pasta k masu,
zavařujeme zeleninová směs,
pasta do guláše,
zavarujeme zeleninovou směs,
zavarene maso recept,
domácí pasta do guláše,
pasta guláš,
zavarujeme smes pod maso,
zavařujeme zeleninové omáčky,
paliva calamada,
pasta na guláš,
zavařujeme zeleninové směsi,
zavarujeme smes na spagety zeleninova,
houbový salát,
zavarujeme masove smesi,
pasty do gulase,
guláš pasta,
zavařujeme pastu,
zeleninová pasta,
zavařujeme omáčku na špagety
Suroviny:
paprika čerstvá červená,
rajče,
cibule,
olej,
sůl,
cukr
Komentáře (3)