Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 428 kJ / 1 536 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 51,19 g |
| Tuky | 56,88 g |
| Vláknina | 37,22 g |
| Cholesterol | 150 mg |
| Sodík | 766 mg |
| Sůl | 1,77 g |
| Sacharidy | 187,43 g |
Postup přípravy
Krok 1: Brambory nakrájíme. Oloupeme a nakrájíme mrkev. Brambory, mrkev a hrášek dáme do zapékací mísy.
Krok 2: V míse smícháme smetanu, utřený česnek, nastrouhaný muškátový oříšek, sůl a pepř.
Krok 3: Smetanovou omáčku rovnoměrně nalijeme na zeleninu. Posypeme sýrem a sezamovými semínky.
Krok 4: Pečeme v předehřáté troubě na 200°C cca 25 minut.
Zveřejněno 3. 2. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené brambory s mrkví a hráškem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nnq7
Moje poznámka
Zapečené brambory s mrkví a hráškem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nnq7
Nejnovější recepty
Šťavnatí švábi
Přidáno před 11 hodinami
Těstoviny zapečené s brokolicí a šunkou
Přidáno před 14 hodinami
Kapustová polévka s houbami
Přidáno před 16 hodinami
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 19 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 19 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sumec keříčkovec na kmínu
Kajkajak před 3 hodinami
Dršťková polévka
Sahula před 4 hodinami
Dršťková polévka z jižní Moravy
Sahula před 4 hodinami
Kuřecí kousky v zakysané smetaně s česnekem
MarketaAn před 4 hodinami
Škvarkový koláč (placky)
Merylas před 6 hodinami
Indický Naan chléb
Vinka před 6 hodinami
Krupicová kaše
Roobass před 9 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Nanina před 9 hodinami
Pikantní zeleninovo-těstovinový salát
Jan Nemec před 10 hodinami
Kuře na kari s jablky
hajibuni před 10 hodinami
Suroviny:
brambory,
mrkev,
hrášek,
smetana,
česnek,
ořech muškátový,
sůl,
pepř,
sýr nastrouhaný,
semínka sezamová
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.