Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová plec po znojemsku

Vepřové po znojemsku - jedna z domácích tradičních omáček ozvláštněná kyselými okurkami. Velmi chutné jídlo s jednoduchou přípravou, které bude nejlepší doplněné rýží či knedlíkem. Je to skvělý tip na víkendový oběd.

Hodnocení receptu je 5,0 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 85 min Doba přípravy: 35 min Doba tepelné úpravy: 50 min

85 min (35 min příprava + 50 min tepelná úprava)

7. 3. 2022 19:03

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 027 kJ / 1 679 kcal
Bílkoviny147,11 g
Tuky117,23 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 525 mg
Sodík 1,96 g
Sůl4,70 g
Sacharidy8,07 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

hortenzie hortenzie

12. 3. 2022 19:33

:yes:

Marie Svarcova Marie Svarcova

8. 3. 2022 10:05

:-)<3 minulý týden jsem tak dělala krkovičku a řekla jsem si, že už je tu mockrát a vidím, že není - :-* dobrého není nikdy moc :yes::yes::-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: plec vepřová, sůl, pepř mletý, cibule, sádlo, špek, vývar masový, okurky sterilované, mouka hladká

TopRecepty.cz

Vepřová plec po znojemsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lj3r