Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové závitky s čabajkou

Hodnocení receptu je 5,0 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 135 min Doba přípravy: 45 min Doba tepelné úpravy: 90 min

135 min (45 min příprava + 90 min tepelná úprava)

23. 3. 2022 03:16

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie3 304 kJ / 790 kcal
Bílkoviny28,90 g
Tuky67,57 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 818 mg
Sodík 310 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy14,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

V receptu jsou uvedeny řízky z krkovice, ale lze v podstatě použít i dostatečně velké řízky z jiné části prasátka, např. kýty, plecka, pečínky atp.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Gregusa Gregusa

2. 4. 2022 18:31

jirih: díky za pochvalu,:-K ty knedlíky nejsou z kynutého těsta, ale s kypřícím práškem.:-) Receptík však nemohu napsat, protože těsto dělám od oka, tak jak mne to naučila maminka.<3:-)

jirih

1. 4. 2022 23:15

Receptík super. Mi se líbí i ty knedlíky. Pěkně nadýchané.:-Q

Gregusa Gregusa

24. 3. 2022 19:47

Marie Svarcova: ano Maruško, je to mlsotka a díky za kritiku. <3 :-K Šel jsem do sebe, udělal novou fotéčku a nechal ji vyměnit. ;-)

Marie Svarcova Marie Svarcova

23. 3. 2022 10:25

:-):yes: pěkný recept, určitě chutné (ale knedlíky raději nepolévat;-) ) :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: krkovice vepřová, čabajka, cibule, okurky sterilované, vejce, hořčice plnotučná, sůl, pepř, sádlo, petrželka, mouka hladká

TopRecepty.cz

Vepřové závitky s čabajkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YogK