Vepřové na čabajce

ramona79 Kuchařka: ramona79

Vepřové maso 1 názor

Suroviny

500 grm. vepřové maso
1 cibule
3 mrkve
kus čabajky
rajský protlak
sůl
pepř
oregáno
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na plátky-nebo kusy, a v tlakáči z obou stran smažíme s oreganem, maso vyjmeme a přidáme cibulku nakrájenou na kostičky s nakrájenou čabajkou a chvíli smažíme. Přidáme maso, mrkev, osolíme a opepříme.

  2. Zalijeme vodou, zavřeme tlakáč a necháme dusit. Jak bude maso měkké, maso vyndáme a do té omáčky dáme protlak a trochu zahustíme moukou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 282 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vepřové na čabajce

  • petrzelka petrzelka

    Vypadá to moc pěkně:-K v tlakovém hrnci je to určitě hned.Taky ho často používám.je to na bodík:yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: maso na čabajce hovězí na cabajce čabajky recept cabajka recept čabajka s masem cabajky vepřové plátky na čabajce ramona z vepřového masa vepřové maso s cabajkou ¨čabajky recepty cz recept čabajka omáčka s čabajky smažíme v tlakáči cabajka recept#utm_source=encyklopedie.seznam.cz omáčka z čabajky vepřové čabajka recepty s čabajkou vepřové maso recepty

Zapomněl/a jsem heslo

Právě probíhá vánoční soutěž! Přidávejte fotky k receptům a vyhrajte vybavení do kuchyně. Zúčastnit se

Zavřít