Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Siven s hráškovým pyré (Jak to bylo, šéfe)

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 5 min

35 min (30 min příprava + 5 min tepelná úprava)

3. 5. 2022 15:59

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 554 kJ / 1 566 kcal
Bílkoviny85,13 g
Tuky91,03 g
Vláknina40,18 g
Cholesterol 317 mg
Sodík 3,04 g
Sůl5,63 g
Sacharidy83,12 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tip: Nejprve rybu opečte na straně s kůží tak na 80% a až ji obrátíte, přidejte na pánev trochu másla, stáhněte z ohně a nechte dojít. Kůžička zůstane pěkně křupavá.

Recept z restaurace upravený pro domácí podmínky.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Eja57 Eja57

6. 5. 2022 08:33

Moc pěkné, a bude to moc dobre. Bodík poslán, vyzkouším.
Jen bych možná - v názvu je ragú a v postupu pyré, to mi přijde výstižnější.
:-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

4. 5. 2022 07:37

:-)<3 parádní recept i provedení :yes :yes::-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: siven, pancetta, cibule, máslo, hrášek, salát římský, vývar masový, česnek, sůl, pepř, estragon

TopRecepty.cz

Siven s hráškovým pyré (Jak to bylo, šéfe)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/R2W0