Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 623 kJ / 866 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,43 g |
Tuky | 14,01 g |
Vláknina | 14,27 g |
Cholesterol | 42 mg |
Sodík | 1,32 g |
Sůl | 3,25 g |
Sacharidy | 139,95 g |
Postup přípravy
Do otečených cestovín ihneď vmiešame najemno nastrúhaný syr. Krok 2: Medzitým na oleji orestujeme na plátky nakrájaný cesnak. Pridáme narezané paradajky a orestujeme. Podlejeme 75 ml vody z varenia cestovín a 5 minút podusíme.
Vmiešame nasekanú bazalku. Krok 3: Na taniere dáme cestoviny a na ne uložíme paradajkovú zmes. Ihneď podávame.
Zveřejněno 7. 5. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Penne se sušenými rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/prGr
Moje poznámka
Penne se sušenými rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/prGr
Nejnovější recepty
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno před 5 hodinami
Indické kuřecí nudličky
Přidáno před 14 hodinami
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno 15. 9. 2025 10:13:03
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno 15. 9. 2025 08:44:53
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno 15. 9. 2025 08:31:48
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno 15. 9. 2025 08:16:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z červené čočky se slaninou a hruškou
kokronilla před 21 minutami
Pečená rajčatová směs
Marfyk před 2 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Pitan před 14 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Macek13 před 15 hodinami
Špagety s mletým masem
Macek13 před 15 hodinami
Cuketové placičky
kachlicka77 před 16 hodinami
Jablkový koláč z jogurtu (s perníkovou drobenkou)
Sony.P před 16 hodinami
Karamelový dezert
thekumsen před 17 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
jijana před 18 hodinami
Lasagne se špenátem
Sova1 před 18 hodinami
Suroviny:
těstoviny penne,
rajče sterilované krájené,
česnek,
bazalka čerstvá,
sýr tvrdý,
olej,
sůl
Komentáře (2)