Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krkovička pečená na kolech hlávkového zelí

Hodnocení receptu je 4,5 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 40 min

45 min (5 min příprava + 40 min tepelná úprava)

16. 5. 2022 10:51

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie980 kJ / 234 kcal
Bílkoviny1,41 g
Tuky22,69 g
Vláknina2,54 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,21 g
Sůl8,00 g
Sacharidy4,83 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

25. 5. 2022 18:15

Anna Kocikova: :-) ano je to tak, hodně podobné a moc dobré obojí. :-K;-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

25. 5. 2022 14:46

Maruško na hlávkovém(ale krájeném)peču tak vím že toto bude dobrota:-Q:-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

16. 5. 2022 18:43

zdenka.s: :-)moc děkuji za komentář a přeji krásný večer :-K knedlíky jsem tu měla nedávno samostatné - najdu a pošlu ;-)

zdenka.s zdenka.s

16. 5. 2022 14:33

Moc zajímavý recept :yes: stopro vyzkouším ,jen ty chlebové knedlíky :-O, pro mě novinka,dívala jsem se na " místní" recepty,mě by ale ,Maruško ,zajímal ten Tvůj ;-) :-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

16. 5. 2022 12:59

magdalenka: :-)děkuji a přeji krásný den :-K

magdalenka magdalenka

16. 5. 2022 12:55

Marie Svarcova: Perfektný recept!

Marie Svarcova Marie Svarcova

16. 5. 2022 12:52

Eja57: OK rádo se stalo - ono je to asi málo vidět ale to kolo trochu z toho lupenu kouká . :-K také přeji krásné prožití slunečného dne

Eja57 Eja57

16. 5. 2022 12:48

Marie Svarcova: Maruško, děkuji za odpověď. To je ten lupen zelí co jsem viděla.
Přeji hezký den :-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

16. 5. 2022 12:45

Eja57: :-)děkuji za komentář - pekáček vystlaný pečícím papírem, vrchní celý list zelý celý potřený olejem a směsí koření a do něj dát kolo zelí a na zelí maso. Nepodlévala jsem. Nemusí se ten list dávat , v původní verzi nebyl ale je škoda ho vyhodit a navíc se pak lépe vše vyndá na talíř. :-K Hezký den

Marie Svarcova Marie Svarcova

16. 5. 2022 12:38

RubyRom: :-) Moc děkuji za komrntář a přeji krásný den :-K

Eja57 Eja57

16. 5. 2022 12:37

Souhlasím s Romi, je to hezký recept.
Ale mám dotaz, vlastně dva. Před vložením do trouby nepodlevame, ani trošku? Podle foto 2. mi to přijde spíš vložené do listů zelí než na uříznuté kolo....
:-K

RubyRom RubyRom

16. 5. 2022 12:30

Zajímavé a určitě moc dobré:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: krkovice vepřová, zelí bílé, olej, sůl, paprika sušená sladká, sušená bazalka, pepř, kmín drcený, chilli

TopRecepty.cz

Krkovička pečená na kolech hlávkového zelí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/k99r