Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové maso s brambory v hořčičné omáčce

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 100 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 80 min

100 min (20 min příprava + 80 min tepelná úprava)

18. 10. 2022 19:35

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše chalupářská
kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 325 kJ / 795 kcal
Bílkoviny73,43 g
Tuky19,89 g
Vláknina12,85 g
Cholesterol 120 mg
Sodík 541 mg
Sůl1,20 g
Sacharidy75,25 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Jestli máte rádi hodně výrazné omáčky, klidně si přidejte více hořčice dle chuti.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše edice

Zvýhodněné balíčky

Koupit

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: maso vepřové, brambory, cibule, hořčice, sůl, pepř, kmín celý, paprika sušená sladká, mouka hladká, olej, voda

TopRecepty.cz

Vepřové maso s brambory v hořčičné omáčce

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mZRWE