Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dušené červené zelí s povidly

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 65 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 45 min

65 min (20 min příprava + 45 min tepelná úprava)

30. 10. 2022 15:34

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 488 kJ / 595 kcal
Bílkoviny4,37 g
Tuky15,93 g
Vláknina15,47 g
Cholesterol 14 mg
Sodík 25 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy79,45 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Povidla dají zelí příjemnou chuť. Dala jsem dvě lžíce, klidně dejte jednu a pak přidejte a dochuťte.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: zelí hlávkové, jablko, brambory, cibule, víno, sádlo, cukr, povidla švestková, koření hřebíček, skořice celá, sůl, cukr, ocet

TopRecepty.cz

Dušené červené zelí s povidly

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1w1oG