Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 488 kJ / 595 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,37 g |
Tuky | 15,93 g |
Vláknina | 15,47 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 25 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 79,45 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cibuli nakrájenou najemno orestujeme na sádle dozlatova. Přidáme lžíci cukru a po rozpuštění přidáme zelí nakrouhané na nudličky a nahrubo nastrouhané jablko.
Krok 2: Podlijeme vínem, doplníme vodou tak do poloviny zelí a přidáme koření. Vaříme bez poklice do poloměkka.
Krok 3: Přidáme najemno nastrouhanou bramboru a vodu podle potřeby, zelí nesmí plavat. Dovaříme doměkka, vmícháme povidla a dochutíme podle chuti cukrem nebo octem.
Zveřejněno 30. 10. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušené červené zelí s povidly
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1w1oG
Moje poznámka
Dušené červené zelí s povidly
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1w1oG
Nejnovější recepty
Konopná šunková pizza
Přidáno před 2 hodinami
Kynuté buchty podle Mirky van Glis Slavíkové
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí maso s dýní, pórkem a smetanou.(vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 6 hodinami
Kuskusový salát s grilovanou zeleninou
Přidáno před 9 hodinami
Papriky plněné lečem
Přidáno před 11 hodinami
Krémová květáková polévka s mrkví a smetanou
Přidáno před 13 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablková nutela
Kate86 před 17 minutami
Paštika z kuřecích jater
brtna před 1 hodinou
Vepřové nudličky s omáčkou
renulka před 1 hodinou
Jednoduché nekynuté podmáslové vdolky
MiskaM před 1 hodinou
Hrášková polévka podle Pohlreicha
LucieBicanova před 1 hodinou
Jednoduchý kynutý švestkový koláč
Witoraz před 3 hodinami
Kuřecí polévka s nudlemi
Kattyy před 3 hodinami
Kynutý se švestkami ... koláč
mysha před 4 hodinami
Kynuté knedlíky plněné jahodami
Constell před 4 hodinami
Jemný boršč
Kajkajak před 5 hodinami
Suroviny:
zelí hlávkové,
jablko,
brambory,
cibule,
víno,
sádlo,
cukr,
povidla švestková,
koření hřebíček,
skořice celá,
sůl,
cukr,
ocet
Komentáře (1)