Zapečené brambory v alobalu

misza Kuchařka: misza

Bramborová jídla 3 názory

Suroviny

Cibule
vepřové maso
anglická slanina
brambory
hořčice
olej
vejce
sůl
pepř
červená paprika
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Brambory a cibuli nakrájíme na kolečka. Vepřové maso a anglickou slaninu nakrájíme na kostičky. Maso promícháme s kořením, solí a olejem. Vejce osolíme, opepříme a přidáme trochu vody. Rozmícháme.

  2. Pekáč vyložíme alobalem. Potřeme dno olejem a pokládáme vrstvu brambor. Osolíme a potřeme hořčicí. Na to pokládáme cibuli, maso a slaninu. Vše opakujeme. Poté vše zalijeme rozmíchanými vejci.

  3. Přikryjeme alobalem a pečeme 1 hod.

  4. Ke konci pečení alobal sundáme, aby vznikl křupavý povrch.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Zapečené brambory v alobalu

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: zapekane brambory v alobalu zapecene brambory zapečená brambora zapečené maso v alobalu maso a brambory v alobalu pečená brambora v alobalu se zakysanou brambory v alobalu se zakysanou smetanou maso s bramborem v alobalu zapečené maso s brambory v alobalu zapečené brambory s masem v alobalu jidla v alobalu brambory pečené s masem v alobalu brambory a maso v alobalu zapečený brambory maso s brambory v alobalu jídlo v alobalu recepty brambory brambory s masem v alobalu recept zapecene brambory recepty zapečené brambory

Zapomněl/a jsem heslo