Zapečené brambory v alobalu

Suroviny

Cibule
vepřové maso
anglická slanina
brambory
hořčice
olej
vejce
sůl
pepř
červená paprika

Postup přípravy receptu

  1. Brambory a cibuli nakrájíme na kolečka. Vepřové maso a anglickou slaninu nakrájíme na kostičky. Maso promícháme s kořením, solí a olejem. Vejce osolíme, opepříme a přidáme trochu vody. Rozmícháme.

  2. Pekáč vyložíme alobalem. Potřeme dno olejem a pokládáme vrstvu brambor. Osolíme a potřeme hořčicí. Na to pokládáme cibuli, maso a slaninu. Vše opakujeme. Poté vše zalijeme rozmíchanými vejci.

  3. Přikryjeme alobalem a pečeme 1 hod.

  4. Ke konci pečení alobal sundáme, aby vznikl křupavý povrch.

Komentáře k receptu Zapečené brambory v alobalu

Tématické fráze: zapekane brambory v alobalu zapečené maso v alobalu zapecene brambory zapečená brambora zapečené brambory s masem v alobalu maso a brambory v alobalu pečená brambora v alobalu se zakysanou brambory v alobalu se zakysanou smetanou maso s bramborem v alobalu zapečené maso s brambory v alobalu jidla v alobalu maso s brambory v alobalu brambory pečené s masem v alobalu brambory s masem v alobalu brambory a maso v alobalu zapečený brambory jídlo v alobalu maso zapečené v alobalu zapečené maso s bramborem v alobalu recepty brambory