Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dušená zelenina, šťouchané brambory a volské oko

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 35 min Doba tepelné úpravy: 20 min

55 min (35 min příprava + 20 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 789 kJ /
667 kcal
Bílkoviny26,12 g
Tuky30,71 g
Vláknina16,45 g
Cholesterol 532 mg
Sodík 268 mg
Sůl0,52 g
Sacharidy65,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Mrkev a petržel nakrájíme na kostičky. Pórek nakrájíme na malé kousky a cibuli nadrobno. Krok 2: Na oleji s máslem orestujeme cibuli a přidáme ostatní zeleninu.
Orestujeme na skus. Nakonec osolíme a opepříme. Krok 3: Brambory uvaříme v osolené vodě doměkka, vodu slijeme a brambory rozšťoucháme. Přidáme cibuli, kterou jsme jemně nakrájeli a orestovali na sádle. Přidáme ještě nasekanou petrželku a promícháme. Krok 4: Podáváme s volským okem.

TIP: Jak skladovat vejce

Zveřejněno 7. 1. 2023

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Dušená zelenina, šťouchané brambory a volské oko

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DkRkx

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Dušená zelenina, šťouchané brambory a volské oko

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DkRkx

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
mrkev, petržel, pórek, cibule, olej, máslo, sůl, pepř, brambory, sůl, cibule, sádlo, petrželka, vejce

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu