Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rýžové mléko a mléčná rýže

Nevíte co se zbylou uvařenou rýží? Připravte z ní rýžové mléko a mléčnou rýži. Takto připravené mléko vyjde mnohem levněji než kupované. Výborně se hodí například do zeleninových polévek, na přípravu kakaa, kaše, pudinku nebo třeba na pečení.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 10 min

10 min (10 min příprava, )

28. 4. 2023 16:29

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 439 kJ / 1 300 kcal
Bílkoviny27,90 g
Tuky3,95 g
Vláknina6,65 g
Cholesterol 6 mg
Sodík 65 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy284,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Kdyby byla rýže moc slaná, rýžové mléko více zředíme. Zbytek rýže přepereme a až pak smícháme s kravským mlékem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: rýže, voda, mléko

TopRecepty.cz

Rýžové mléko a mléčná rýže

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n5xAp