Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 195 kJ / 525 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,98 g |
Tuky | 35,20 g |
Vláknina | 7,71 g |
Cholesterol | 28 mg |
Sodík | 652 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 29,54 g |
Postup přípravy
Orestujeme a zalijeme vínem a vývarem. Krok 4: Vložíme bylinky a jalovec a maso dáme zpět, dusíme doměkka pod pokličkou.
Pokud je třeba, podlijeme. Krok 5: Měkké maso vyjmeme, přidáme povidla a povaříme. Krok 6: Omáčku přecedíme a podle potřeby dochutíme solí.
Podáváme s knedlíkem.
Zveřejněno 7. 5. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová pečeně na portském víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1wWlq
Moje poznámka
Vepřová pečeně na portském víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1wWlq
Nejnovější recepty
Pivní cibulačka
Přidáno před 2 hodinami
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
Přidáno před 3 hodinami
Dvoubarevná vláčná bábovka
Přidáno před 7 hodinami
Králík s cibulovou omáčkou
Přidáno před 18 hodinami
Mrkvová bábovka
Přidáno 7. 10. 2025 14:47:02
Bažantí stehna nadivoko
Přidáno 7. 10. 2025 11:29:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá buchta s tvarohem a povidly - chuť jako hanácké koláče
Tomaassss před 20 minutami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Komberec před 51 minutami
Celerová pomazánka
Majkaa před 2 hodinami
Tažený štrúdl
MarekvariMiskovi před 2 hodinami
Dětská jablečná přesnídávka II
jana.kulkova před 4 hodinami
Kedlubny s mrkví a hráškem na česneku
juannita před 5 hodinami
Kuřecí stehýnka na paprice
Palenka před 5 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Strasak před 5 hodinami
Hrášková polévka (krém) s krutony
Dasmid před 6 hodinami
Vepřová játra na cibulce
Mamkanamka před 6 hodinami
Suroviny:
pečeně vepřová,
mouka hladká,
sůl,
pepř,
olej,
máslo,
špek,
vývar masový,
víno,
cibule,
jalovec,
dobromysl,
libeček,
povidla švestková
Komentáře (6)