Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Datlový cheesecake

Cheesecake se k nám přistěhoval z anglicky mluvících zemí a dobře se zabydlel. Jeho zdravější varianta nadchne příznivce zdravých sladkostí. Kdo ještě nezkusil sladit datlemi a využívat hodnotné suroviny, má s tímto receptem jedinečnou příležitost.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 40 min Doba tepelné úpravy: 50 min

90 min (40 min příprava + 50 min tepelná úprava)

4. 7. 2023 19:49

Suroviny pro 10 porcí

10 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie14 164 kJ / 3 385 kcal
Bílkoviny92,84 g
Tuky212,00 g
Vláknina40,50 g
Cholesterol 797 mg
Sodík 605 mg
Sůl0,99 g
Sacharidy225,88 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Datlovou pastu si můžeme vyrobit i sami rozmixováním datlí předem namočených v troše horké vody. Množství sladidla můžeme upravit podle toho, jak moc chceme cheesecake sladký.

Pro odlehčenější verzi můžeme náplň připravit z 400g bílého jogurtu a 250g tvarohu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zuzi777a zuzi777a (moderátorka)

4. 7. 2023 21:34

Slazení datlemi je fajn nápad.:-* Vůbec celý dortík musí být výborný.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: vločky ovesné, banán, olej, karob, skořice, tvaroh, smetana zakysaná, mascarpone, vejce, mouka hladká, ovoce, voda, škrob kukuřičný, šťáva citronová, rum, datle

TopRecepty.cz

Datlový cheesecake

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VOvQO