Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Paštika z mletého masa a jater

Máte chuť na paštiku vyrobenou tradičním způsobem bez umělých konzervantů, barviv a stabilizátorů? Budete překvapeni nejen její lahodnou chutí, ale i tím, jak je to jednoduché a snadné!

Hodnocení receptu je 5,0 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 30 min

50 min (20 min příprava + 30 min tepelná úprava)

26. 8. 2023 17:36

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 646 kJ / 1 827 kcal
Bílkoviny104,89 g
Tuky125,35 g
Vláknina13,14 g
Cholesterol 1,24 g
Sodík 439 mg
Sůl1,10 g
Sacharidy49,95 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mika59 mika59

27. 8. 2023 10:44

Marie Svarcova: Maruško děkuji :-K:-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

27. 8. 2023 08:41

:-)<3:yes::yes: paštiky dělávám různé i jako jedlé dárky. Recept se mi líbí a určitě udělám i tu tvoji, díky za recept:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: maso vepřové mleté, játra, cibule, česnek, víno červené, sádlo, brusinky sušené, smetana, máslo, paprika sušená sladká, sůl, koření hřebíček, koření nové koření, jalovec, bobkový list, pepř

TopRecepty.cz

Paštika z mletého masa a jater

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pYZP6