Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Smažené tresčí filety

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Lenka Škulinová Lenka Škulinová

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie55 kJ /
13 kcal
Bílkoviny0,23 g
Tuky0,06 g
Vláknina1,03 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy2,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Porce tresky omyjeme, dobře osušíme, z obou stran osolíme, opepříme a pokapeme citrónem. Krok 2: V hlubší misce ušleháme mléko a vejce, poté rybí maso obalíme v mouce, vajíčkové směsi a strouhance. Zvolna z obou stran osmažíme na oleji.  Krok 3: Podávala jsem s jemným bramborovým salátem, obložíme citronovými a limetkovými proužky (pokud by si někdo přál maso dále pokapat) a coleslaw salátem.

Zveřejněno 29. 12. 2019

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Smažené tresčí filety

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xXyP

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Smažené tresčí filety

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xXyP

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
smazene filety z tresky, smažený filet z tresky, recept na smažený filet z tresky, smažené filety s z tresky

Suroviny:
treska, mouka hladká, strouhanka, limetka, sůl, pepř čtyř barev, šťáva citronová, olej rostlinný

Přidat fotografie receptu