Ananas ve vlastní šťávě
Vakuovačka se již zabydlela v našich kuchyních. Můžeme s ní výrazně prodloužit trvanlivost potravin. Když zavakuujeme exotický ananas a zahřejeme ho pod bod varu, získáme ovocnou polokonzervu s výraznější chutí, než má zasyrova. A bez přidaného cukru.
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Taky se vám stalo, že jste koupili celý ananas a než jste ho snědli, část se zkazila? Mám pro vás nádhernou vychytávku z vlastní hlavy. Budete překvapeni, ananas vydrží dlouho, je vlastně zavařený, vzduch a breberky k němu nemohou a jako bonus je lepší chuti než syrový.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 11. 2023 09:19
29. 11. 2023 20:38
29. 11. 2023 17:25
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 7 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 7 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 8 hodinami
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 17 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Právě bylo uvařeno:
Sýrové bulky
Slozilova uvařil před 1 hodinou
Hrnkový koláč s rebarborou
lenkavincibrova@seznam.cz uvařila před 4 hodinami
Muffiny s lesním ovocem
Jan Nemec uvařila před 5 hodinami
Žampionoví rarášci
Jan Nemec uvařila před 5 hodinami
Salát z ředkviček
Rudischova uvařil před 6 hodinami
Tvarožník s drobenkou
prochajdam uvařila před 7 hodinami
Hovězí Wellington
MartinRezac uvařil před 9 hodinami
Žampiónová omáčka
LuciePa uvařil před 10 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborovým tvarohem
Jarka72 uvařila před 10 hodinami
Další recepty
Suroviny: ananas
Ananas ve vlastní šťávě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OYPZG
Ananasové řezy
Hella
Hodnocení receptu je 5,0 (35×)