Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ananas ve vlastní šťávě

Vakuovačka se již zabydlela v našich kuchyních. Můžeme s ní výrazně prodloužit trvanlivost potravin. Když zavakuujeme exotický ananas a zahřejeme ho pod bod varu, získáme ovocnou polokonzervu s výraznější chutí, než má zasyrova. A bez přidaného cukru.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 20 min

35 min (15 min příprava + 20 min tepelná úprava)

29. 11. 2023 12:53

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Taky se vám stalo, že jste koupili celý ananas a než jste ho snědli, část se zkazila? Mám pro vás nádhernou vychytávku z vlastní hlavy. Budete překvapeni, ananas vydrží dlouho, je vlastně zavařený, vzduch a breberky k němu nemohou a jako bonus je lepší chuti než syrový.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cathleen cathleen (moderátorka)

30. 11. 2023 08:19

:-O to vypadá jako fakt dobrý nápad! Musíme vyzkoušet, ananas kupujeme a jíme rádi :-)

Jaara

29. 11. 2023 19:38

Hella: Zmrazit se dá i bez vaření. Nicméně vyzkouším a dám vědět, jak dlouho tato „konzerva“ vydrží.

Hella Hella (moderátorka)

29. 11. 2023 16:25

To je super vychytávka. Jak dlouho to asi vydrží? Myslím, že při nejhorším se to dá takto zmrazit a pak použít třeba do těsta

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: ananas

TopRecepty.cz

Ananas ve vlastní šťávě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OYPZG