Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Smetanové ragú z pýchavky a sušených hub

Pokud najdete pýchavku a už vás nebaví ji stále jen smažit jako řízek, můžete si jí připravit třeba na smetaně podle tohoto receptu. Dobře provařené houby pikantně okořeněné vám zajisté zachutnají.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 25 min

40 min (15 min příprava + 25 min tepelná úprava)

19. 8. 2023 12:15

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 935 kJ / 462 kcal
Bílkoviny16,20 g
Tuky25,77 g
Vláknina25,50 g
Cholesterol 80 mg
Sodík 94 mg
Sůl0,15 g
Sacharidy29,88 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tuhle smetanovou směs můžete udělat jen z jedním druhem hub. U nás houby ještě nerostou a mám slušnou zásobu sušených, použila jsem je. Taky jen z pýchavky je to dobré. Kopr, kdo nemá rád, nemusí přidávat. Nám v tom chutná.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

20. 8. 2023 07:37

:-)<3:yes::yes: dobrý nápad a krásná prezentace , mít tu pýchavku, zkusila bych:-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

19. 8. 2023 18:28

Máme rádi pýchavku na smetaně,snad bude letos i u nás:-QS těmi sušenými hříbky je to hezká změna a foto je krásné jako vždy:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: houba pýchavka, houby sušené, cibule, máslo, smetana, smetana zakysaná, mouka hladká, koření nové koření, koření houbová variace, kmín drcený, sůl, pepř mletý, kopr

TopRecepty.cz

Smetanové ragú z pýchavky a sušených hub

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Dkq7x